2 # Ndërtesa, zona P5 Quan Shui, Distrikti Ganjingzi, Dalian, Kinë

Të gjitha kategoritë
EN
Na telefononi

+ 86-411 39641370-

Dërgo postë

vicente@konsond.com

Aliazh precize

home>Produkte>Aliazh precize

Shirit i rrumbullakët me precizion aliazh

Na kontaktoni

specifikimet
LIAZUR SAKTËSIA
Klasë
Aplikimi kryesor
1J46、1J50、1J54Transformator voitage, Ralay elektrik, Bërthama elektromagnetike tufë e aplikuar në skelet magnetike të mesme.
1J51、1J34、1J52、1J65、1J67、1J83Përforcues magnetik, mbështjellës mbytës, unazë ricifikuese e aplikuar në fushë magnetike mesatare.
1J76、1J77、1J79、1J80、1J85、1J86Transformatori i tensionit, Amplifikatori magnetik, bërthama e mbytjes, Mburoja magnetike e aplikuar në fushë magnetike me intensitet të ulët.
1J21、1J22、FeCo27Koka e shtyllës së elektromagnetit, tubi i salduar në fund në magnetron, filmi i vibrimit të kufjeve, rotori i motorit rrotullues, bërthama e transduktorit magnetostriktive.
E8、1J30、1J31、1J32、1J33、1J38、E8(Ni30Fe)Elementi i kompensimit të shuntit magnetik në qarkun elektromagnetik dhe qarkun magnetik të përhershëm.
1J36、1J116、1J117Valvula elektromagnetike, bërthama e tufës elektromagnetike dhe elementi induktiv.
Cr10NiTiMo,Cr11NiTiMo,1J118Materiale për medium magnetik rezistent ndaj korrozionit dhe valvul elektromagnetike.
1J79C, 1J85C
Strehimi i kokës, Çipi, blloku i ndarjes.
2J4Motori i histerezës magnetike që punon në fushën magnetike tokësore.
2J31、2J32、2J33Element magnetik i përhershëm me prerje të vogël të formave të ndërlikuara.
2J63、2J64、2J65、2J67Gjilpërë magnetike, element tjetër magnetik i përhershëm.
2J7、2J9、2J11、2J12Motori i histerezës magnetike në fushë magnetike të mesme ose të lartë.
2J21、2J23、2J25、2J27Motori i plotë i histerezës magnetike.
2J51、2J52、2J53Motori i histerezës magnetike në fushë magnetike të ulët ose të mesme.
2J85Element magnetik i përhershëm me pjesë të vogla dhe forma të ndërlikuara.
3J1, 3J53Diafragma, shakull, susta dhe qeliza të tjera elastike.
3J9(2Cr19Ni9Mo)Ora, plagë me kohëmatës dhe qeliza të tjera elastike në metër.
3J21Metri, susta dhe elementë të tjerë elastikë punojnë nën 400°c.
3J53, 3J58Vibrator në filtrin mekanik, pirun akordimi në rezonatorin e frekuencës dhe fletë në reletë diskriminuese.
3J2(Ni36CrTiAiMo5)、3J3(Ni36CrTiAiMo5)Element elastik me temperaturë të lartë.
4J29, 4J44Vulë e përputhur me xham të fortë në industrinë e vakumit Elektrik.
4J33、4J34、Ni31Cu68Grumbullues i përputhur me qeramikë në industrinë e vakumit Elektrik.
4J46Grumbullues i përputhur me qeramikë në industrinë e vakumit Elektrik.
4J43Du Meisi bërthama.
4J32、4J36、4J38Matësi, pjesa instrumentale, zgavra e arsyeshme, Shtresë pasive e dyfishtë metalike.
4J6、4J47、4J49、4J42、4J45、4J50Grumbullues i përputhur me qeramikë ose xhami të butë në industrinë e vakumit Elektrik.
4J78、4J80、4J82Material vulosës qeramike jo magnetike që nuk përputhet për xhiroskopin dhe instrumentet e tjera elektrike me vakum.
4J58Shkalla e saktë kërkon stabilitet.
B30 (Ni31Cu68)Ngjitëse që nuk përputhen me qeramikë për tubin e ndërprerës vakum.
F4Ni41Grumbullues i përshtatshëm me qeramikë për tubin e ndërprerës vakum.
F4Ni47Cu5Elementi kërkon koeficient të vazhdueshëm të zgjerimit.
4J28Vulë e përputhur me xham të butë në industrinë e vakumit Elektrik.
6J10、6J15、6J20Element ngrohës elektrik i furrës, elementi i rezistencës precize të instrumentit dhe njehsorit.
N40(OCr20Ni36Al)Shirit rezistence për motorin dhe të tjerët.
FeCrAlElementi i rezistencës.


ArtikullDimensioni (mm)ProcesGjendja e dorezimit
Bar i rrumbullakëtDIA 1.0 - 30Vizatimi i ftohtë / bluarja pa qendërBright & Pjekje
DIA 20 - 80LëkurëBright & Pjekje
DIA 13-180Rrokulliset nxehtëSipërfaqja e zezë & Pjekja
DIA 70 - 400Rrokulliset nxehtëSipërfaqja e zezë & Pjekja
Bar i sheshtëT 3.0-20 XW 20-100Rrokulliset nxehtëSipërfaqja e zezë & Pjekja
BllokT 20-200 X 300-800Rrotullimi i nxehtë dhe i farkëtuar në nxehtësiSipërfaqja e zezë / Makineri & Pjekje
Shufra teliDIA 5.5 - 13Rrokulliset nxehtëSipërfaqja e zezë & Pjekja
SheetsT1.0 - 2.5Ftohtë mbështjellëSipërfaqja e zezë & Pjekja
T 2.5 - 8.0Rrokulliset nxehtëSipërfaqja e zezë & Pjekja
Kontaktoni

Kategoritë e nxehta