2 # Ndërtesa, zona P5 Quan Shui, Distrikti Ganjingzi, Dalian, Kinë

Të gjitha kategoritë
EN
Na telefononi

+ 86-411 39641370-

Dërgo postë

vicente@konsond.com

Aliazh precize

home>Produkte>Aliazh precize

Aliazh precize

Na kontaktoni

specifikimet

Precision alloy is a very professional and high-end alloy type. Because of its special physical properties and metal material properties, it is also relatively widely used in current applications, mainly concentrated on precision instruments. Of course, at present, most of the precision instruments are based on black metal, and there is no shortage of precision alloys based on non-ferrous metals.

In the case of current precision alloys, it usually includes magnetic alloys, elastic alloys, electrical alloys, and the like. The precision alloy can be divided into seven categories according to its physical properties. For example, soft magnetic alloy, just like the 1j117 we know, it will again distinguish the corresponding grades according to different product gaps. There are also deformed permanent magnet alloys, elastic alloys, resistive alloys, and the like. Different types of precision alloys, due to different elements and different performance stability, can be used according to their own needs when using them, so that they can achieve the ideal application purpose.


Aplikimet:

Semiconductor manufacturing equipment, LCD manufacturing equipment, Solar panel manufacturing equipment, Robots, Medical equipment, OA equipment, Optical equipment, Various molds & Tools, etc.


LIAZUR SAKTËSIA
KlasëAplikimi kryesor
1J46、1J50、1J54Transformator voitage, Ralay elektrik, Bërthama elektromagnetike tufë e aplikuar në skelet magnetike të mesme.
1J51、1J34、1J52、1J65、1J67、1J83Përforcues magnetik, mbështjellës mbytës, unazë ricifikuese e aplikuar në fushë magnetike mesatare.
1J76、1J77、1J79、1J80、1J85、1J86Transformatori i tensionit, Amplifikatori magnetik, bërthama e mbytjes, Mburoja magnetike e aplikuar në fushë magnetike me intensitet të ulët.
1J21、1J22、FeCo27Koka e shtyllës së elektromagnetit, tubi i salduar në fund në magnetron, filmi i vibrimit të kufjeve, rotori i motorit rrotullues, bërthama e transduktorit magnetostriktive.
E8、1J30、1J31、1J32、1J33、1J38、E8(Ni30Fe)        Elementi i kompensimit të shuntit magnetik në qarkun elektromagnetik dhe qarkun magnetik të përhershëm.
1J36、1J116、1J117Valvula elektromagnetike, bërthama e tufës elektromagnetike dhe elementi induktiv.
Cr10NiTiMo,Cr11NiTiMo,1J118Materiale për medium magnetik rezistent ndaj korrozionit dhe valvul elektromagnetike.
1J79C, 1J85CStrehimi i kokës, Çipi, blloku i ndarjes.
2J4Motori i histerezës magnetike që punon në fushën magnetike tokësore.
2J31、2J32、2J33Element magnetik i përhershëm me prerje të vogël të formave të ndërlikuara.
2J63、2J64、2J65、2J67Gjilpërë magnetike, element tjetër magnetik i përhershëm.
2J7、2J9、2J11、2J12Motori i histerezës magnetike në fushë magnetike të mesme ose të lartë.
2J21、2J23、2J25、2J27Motori i plotë i histerezës magnetike.
2J51、2J52、2J53Motori i histerezës magnetike në fushë magnetike të ulët ose të mesme.
2J85Element magnetik i përhershëm me pjesë të vogla dhe forma të ndërlikuara.
3J1, 3J53Diafragma, shakull, susta dhe qeliza të tjera elastike.
3J9(2Cr19Ni9Mo)Ora, plagë me kohëmatës dhe qeliza të tjera elastike në metër.
3J21meter, spring and other elastic element work under 400°c.
3J53, 3J58Vibrator në filtrin mekanik, pirun akordimi në rezonatorin e frekuencës dhe fletë në reletë diskriminuese.
3J2(Ni36CrTiAiMo5)、3J3(Ni36CrTiAiMo5)Element elastik me temperaturë të lartë.
4J29, 4J44Vulë e përputhur me xham të fortë në industrinë e vakumit Elektrik.
4J33、4J34、Ni31Cu68Grumbullues i përputhur me qeramikë në industrinë e vakumit Elektrik.
4J46Grumbullues i përputhur me qeramikë në industrinë e vakumit Elektrik.
4J43Du Meisi bërthama.
4J32、4J36、4J38Matësi, pjesa instrumentale, zgavra e arsyeshme, Shtresë pasive e dyfishtë metalike.
4J6、4J47、4J49、4J42、4J45、4J50Grumbullues i përputhur me qeramikë ose xhami të butë në industrinë e vakumit Elektrik.
4J78、4J80、4J82        Material vulosës qeramike jo magnetike që nuk përputhet për xhiroskopin dhe instrumentet e tjera elektrike me vakum.
4J58Shkalla e saktë kërkon stabilitet.
B30 (Ni31Cu68)Ngjitëse që nuk përputhen me qeramikë për tubin e ndërprerës vakum.
F4Ni41Grumbullues i përshtatshëm me qeramikë për tubin e ndërprerës vakum.
F4Ni47Cu5Elementi kërkon koeficient të vazhdueshëm të zgjerimit.
4J28Vulë e përputhur me xham të butë në industrinë e vakumit Elektrik.
6J10、6J15、6J20Element ngrohës elektrik i furrës, elementi i rezistencës precize të instrumentit dhe njehsorit.
N40(OCr20Ni36Al)Shirit rezistence për motorin dhe të tjerët.
FeCrAlElementi i rezistencës. 


ArtikullPërmasa (mm)ProcesGjendja e dorezimit
Bar i rrumbullakëtDIA 1.0 - 30Vizatimi i ftohtë / bluarja pa qendërBright & Pjekje
DIA 20 - 80LëkurëBright & Pjekje
DIA 13-180Rrokulliset nxehtëSipërfaqja e zezë & Pjekja
DIA 70 - 400Rrokulliset nxehtëSipërfaqja e zezë & Pjekja
Bar i sheshtëT 3.0-20 XW 20-100        Rrokulliset nxehtëSipërfaqja e zezë & Pjekja
BllokT 20-200 X 300-800Rrotullimi i nxehtë dhe i farkëtuar në nxehtësiSipërfaqja e zezë / Makineri & Pjekje
Shufra teliDIA 5.5 - 13Rrokulliset nxehtëSipërfaqja e zezë & Pjekja
SheetsT1.0 - 2.5        Ftohtë mbështjellëSipërfaqja e zezë & Pjekja
T 2.5 - 8.0Rrokulliset nxehtëSipërfaqja e zezë & Pjekja


Kontaktoni

Kategoritë e nxehta