2 # Ndërtesa, zona P5 Quan Shui, Distrikti Ganjingzi, Dalian, Kinë

Të gjitha kategoritë
EN
Na telefononi

+ 86-411 39641370-

Dërgo postë

vicente@konsond.com

1.2746

home>Produkte>Mjet i Ftohtë Çeliku>1.2746

vegla pune te ftohte celiku Mat.Nr. 1.2746, DIN 45NiCrMoV16-6 shufër rrumbullake

Na kontaktoni

specifikimet

Përcaktimi sipas standardeve

Mat. Nr.DINENAISI
1.274645NiCrMoV16-6--


Përbërja Kimike (në peshë %)

CSiMnCrMoNiVWTë tjerët
0.450.250.701.500.794.000.50--


Përshkrimi:

Vegla speciale të punës së ftohtë çeliku, ajri ose vaji i ngurtësueshëm me qëndrueshmërinë më të lartë.


Aplikimet:

Vegla falsifikuese, materie të të gjitha llojeve, formave dhe madhësive, vegla falsifikuese dhe presuese të nxehtë për çelik dhe metal. Kallëpe, tufa, shpuese etj.


Vetitë fizike (vlerat mesatare) në temperaturën e ambientit

Moduli i elasticitetit [103 x N/mm2]: 210

Dendësia [g/cm3]: 7.86


Pjekja e butë:

Ngroheni në 610-850°C, ftoheni ngadalë në furrë. Kjo do të prodhojë një fortësi maksimale Brinell prej 295.


Lehtësimi i stresit:

Lehtësimi i stresit për të hequr sforcimet e përpunimit duhet të kryhet duke ngrohur përafërsisht. 650°C, 

Mbajtja për 1-2 orë në nxehtësi, e ndjekur nga ftohja e ajrit. 

Ky operacion kryhet për të reduktuar shtrembërimin gjatë trajtimit termik.


Forcimi:

Ngurtësohet nga një temperaturë 880-910°C e ndjekur nga shuarja me ajër ose vaj ose shuarje me banjë të ngrohtë 180-220oC. Fortësia pas shuarjes është 56 HRC.


Kalitja:

Temperatura e kalitjes: Shihni të dhënat më poshtë.

Temperatura e kalitjes (oC) kundrejt ngurtësisë (HRC)

100 ° C200 ° C300 ° C400 ° C500 ° C550 ° C
565452504948


Formëzimi:

Temperatura e formimit të nxehtë: 1100-900°C.


Përpunueshmëria:

mirë


Disclaimer:

Informacioni dhe të dhënat e paraqitura këtu janë vlera tipike ose mesatare dhe nuk janë garanci për vlerat maksimale ose minimale. Aplikimet e sugjeruara posaçërisht për materialin e përshkruar këtu janë bërë vetëm për qëllim ilustrimi për t'i mundësuar lexuesit të bëjë vlerësimin e tij dhe nuk synojnë si garanci, qoftë të shprehura apo të nënkuptuara, të përshtatshmërisë për këto apo qëllime të tjera. Nuk ka asnjë përfaqësim që marrësi i kësaj literaturë do të marrë botime të përditësuara sapo të bëhen të disponueshme.

ArtikullDimenzioni (mm)ProcesGjendja e dorezimit

Bar i rrumbullakët

DIA 1.0 - 30Vizatimi i ftohtë / bluarja pa qendërBright & Pjekje
DIA 20 - 80LëkurëBright & Pjekje
DIA 13-180Rrokulliset nxehtëSipërfaqja e zezë & Pjekja
DIA 70 - 400Të petëzuara në nxehtësi dhe të falsifikuara në nxehtësiSipërfaqja e zezë & Pjekja
Bar i sheshtëT 3.0-20 XW 20-100Rrokulliset nxehtëSipërfaqja e zezë & Pjekja
BllokT 20-200 X 300-800Rrotullimi i nxehtë dhe i farkëtuar në nxehtësiSipërfaqja e zezë / Makineri & Pjekje
Shufra teliDIA 5.5 - 13Rrokulliset nxehtëSipërfaqja e zezë & Pjekja

Sheets

T1.0 - 2.5Ftohtë mbështjellëSipërfaqja e zezë & Pjekja
T 2.5 - 8.0Rrokulliset nxehtëSipërfaqja e zezë & Pjekja


Kontaktoni