2 # Building, P5 zone Quan Shui, Ganjingzi District, Dalian, Čína

home>Novinky>firemné správy

Cieľ našej spoločnosti

Čas: 2021 06 - 02 Zobrazenie: 160

V procese neustáleho rozvoja si spoločnosť KONSOND postupne vybudovala komplex dokonalej marketingovej siete a systému popredajných služieb. Vrátane predpredajnej technickej konzultácie zákazníka, schémy racionalizácie v predaji a popredajného štandardizovaného servisu a kompletnej perfektnej servisnej podpory tak, aby čo najviac vyhovovali potrebám zákazníkov. V súčasnosti je trend rozvoja podnikania dobrý, interakcia medzi domácim a zahraničným trhom je častá a rozvinulo sa viac kvalitných skupín zákazníkov.

Tím spoločnosti pevne verí v inováciu, dokonalosť a kvalitu. Neustále napredujeme v oblasti rezania, poskytujeme zákazníkom nové, lepšie a vhodnejšie produkty a služby s pridanou hodnotou a neustále sa zlepšujeme, aby sme uspokojili potreby zákazníkov. Účelom a hodnotou spoločnosti Konsond je podporovať ducha zamerania sa na profesionálnych remeselníkov a princíp rozvoja vzájomnej výhodnosti, poskytovať zákazníkom najkvalitnejšie a najprofesionálnejšie produkty a služby a dosiahnuť vzájomnú podporu a spoločný rast so zákazníkmi! Konsond sa teší na spoluprácu s vami pre lepšiu budúcnosť!

Predchádzajúci: 1.2714 Propagácia

Ďalšie: nikto