2 # Bangunan, zon P5 Quan Shui, Daerah Ganjingzi, Dalian, China

KENAPA PILIH KONSOND?

Masa: 2022-06-17 Hits: 76

Pengalaman

Kumpulan Konsond menumpukan pada penempaan dan penggulungan sejak 15 tahun yang lalu, dan membekalkan produk keluli yang kami mempunyai banyak pengalaman dan pengetahuan. Kini selepas pembangunan lebih daripada 15 tahun, kami menjadi salah satu pengeluar, pembekal dan pengeksport keluli khas terkemuka.

Konsond membekalkan pelbagai gred untuk keluli khas, produk yang diketengahkan ialah keluli alat dan mati, termasuk keluli berkelajuan tinggi, Keluli alat kerja sejuk, Keluli alat kerja panas, Keluli acuan plastik dsb.

Konsond mempunyai Makmal bebas untuk analisis Unsur, ujian Kekerasan, Ujian Mekanikal, Ujian Ultrasonik, dan sistem kawalan kualiti yang ketat yang mematuhi pensijilan ISO 9001.

Misi

Konsond komited untuk menyediakan kualiti yang konsisten dan perkhidmatan yang baik untuk pelanggan kami dalam semua jenis industri,

dengan kelebihan teknologi, peralatan dan harga, dan bertujuan untuk menjadi penyedia penyelesaian menyeluruh mengenai

bahan mentah keluli khas dan produk berkaitan.

Visi

Konsond komited untuk membina hubungan strategik jangka panjang dan stabil dengan pelanggan kami dan berusaha untuk

mengekalkan pelanggan kami di hadapan: Kini dan Masa Depan.

Kami sentiasa cuba untuk hidup lebih tinggi sedikit daripada jangkaan pelanggan kami, dan berkembang bersama kami dalam menang-menang

dan cara sihat.