2 # Bangunan, zon P5 Quan Shui, Daerah Ganjingzi, Dalian, China

Laman Utama>Berita>Berita syarikat

Matlamat syarikat kami

Masa: 2021-06-02 Hits: 136

Dalam proses pembangunan berterusan, syarikat KONSOND telah secara beransur-ansur mewujudkan satu set rangkaian pemasaran yang sempurna dan sistem perkhidmatan selepas jualan. Termasuk perundingan teknikal pra-jualan pelanggan, skim rasionalisasi dalam jualan dan perkhidmatan piawaian selepas jualan dan satu set lengkap sokongan perkhidmatan yang sempurna, untuk memenuhi keperluan pelanggan sepenuhnya. Pada masa ini, trend pembangunan perniagaan adalah baik, interaksi antara pasaran domestik dan asing adalah kerap, dan lebih banyak kumpulan pelanggan berkualiti tinggi telah dibangunkan.

Pasukan syarikat sangat percaya pada inovasi, kecemerlangan dan kualiti. e sentiasa bergerak ke hadapan dalam bidang perniagaan pemotongan, menyediakan pelanggan dengan produk baharu, lebih baik dan lebih sesuai serta perkhidmatan nilai tambah, dan sentiasa menambah baik untuk memenuhi keperluan pelanggan. Tujuan perusahaan dan nilai syarikat Konsond adalah untuk menegakkan semangat memberi tumpuan kepada tukang profesional dan prinsip pembangunan manfaat bersama, untuk menyediakan pelanggan dengan kualiti terbaik dan produk dan perkhidmatan paling profesional, dan untuk mencapai sokongan bersama dan pertumbuhan bersama dengan pelanggan! Konsond tidak sabar untuk bekerjasama dengan anda untuk masa depan yang lebih baik!

Prev: 1.2714 Promosi

Seterusnya: Tiada