2 # Bangunan, zon P5 Quan Shui, Daerah Ganjingzi, Dalian, China

Laman Utama>Berita>Berita syarikat

1.2714 Promosi

Masa: 2022-06-14 Hits: 55

Pada bulan Jun,Konsond mempromosikan gred Din1.2714 untuk pelanggan sasaran. Kami telah mengeksport gred ini ke Itali, Jerman, Korea Selatan sebelum ini dengan harga yang kompetitif dan kualiti yang agak baik dan mantap. Adakah anda berminat untuk mencuba bahan 1.2714 kami?

1.2714 ialah keluli yang anda boleh bank dan harapkan jika anda mencari keluli yang mempunyai tahap rintangan hentaman dan kejutan yang tinggi. Ia amat disyorkan untuk Penempaan Tutup Mati kerana ciri-ciri rintangan haus yang tinggi, keliatan tambahan, kekerasan tinggi yang dicapai dengan aloi gred tinggi Cr-Ni-Mo-V.

Aplikasi biasa termasuk Arbors, acuan kosong, bahagian klac, acuan pembentuk, gergaji cakera, pin hanyut, acuan brek, cap tangan, hab, skru plumbum dan suapan, bahagian mesin, penebuk, pawl, pinion, bilah ricih, gelendong, collet spring, swages dan lain-lain.

Komposisi kimia biasa 1.2714:

StandardGredCSiMnSPCrNiMoV

DIN

EN ISO4957

55NiCrMoV7

0.50-0.600.1-0.40.6-0.90.020.030.8-1.21.5-1.80.35-0.550.05-0.15
JIS G4404SKT4
0.1-0.40.6-0.90.020.030.8-1.21.5-1.80.35-0.550.05-0.15
ASTM A 681L60.65-0.750.1-0.50.25-0.800.030.030.6-1.21.25-2.00.50-

TAWARAN KONSOND:

Gred: 1.2714

Keadaan penghantaran: Panas tempa+ anil + permukaan mesin

Dia.: 203-500mm

Panjang:2.5-5.8m

Kekerasan: maks. 248HB

masa utama: 45 hari

UT: SEP 1921 H/H

Harga: USD2285/MT FOB DALIAN, CHINA (Jika anda memerlukan harga CFR, sila maklumkan kepada saya pelabuhan destinasi)

Menunggu komen anda tidak lama lagi, Jika anda mempunyai harga sasaran sila sahaja. beritahu saya, akan cuba yang terbaik untuk bertemu anda di separuh jalan.