2 # ēka, P5 zona Quan Shui, Ganjingzi rajons, Dalian, Ķīna

Sākums>Jaunumi>Uzņēmuma jaunumi

1.2714 Veicināšana

Laiks: 2022-06-14 Apskatīts: 156

Jūnijā Konsond mērķa klientiem reklamē pakāpi Din1.2714. Iepriekš mēs esam eksportējuši šo pakāpi uz Itāliju, Vāciju, Dienvidkoreju ar konkurētspējīgu cenu un diezgan labu un stabilu kvalitāti. Vai jums ir interese izmēģināt mūsu 1.2714 materiālu?

1.2714 ir tērauds, uz kuru varat paļauties, ja meklējat tēraudus ar augstu triecienizturības un triecienizturības līmeni. Tas ir ļoti ieteicams Close Die kalumiem, jo ​​tam piemīt augsta nodilumizturība, papildu stingrība un augsta cietība, kas tiek panākta ar Cr-Ni-Mo-V augstas kvalitātes sakausējumiem.

Tipiski pielietojumi ir lapenes, nosprostošanās presformas, sajūga daļas, formēšanas presformas, disku zāģi, drenāžas tapas, bremžu presformas, rokas spiedogi, rumbas, svina un padeves skrūves, mašīnu daļas, perforatori, ķepas, zobrati, bīdes asmeņi, vārpstas, atsperu fiksatori, svārki utt.

1.2714 tipiskais ķīmiskais sastāvs:

StandartsPakāpeCSiMnSPCrNiMoV

DIN

EN ISO4957

55NiCrMoV7

0.50-0.600.1-0.40.6-0.90.020.030.8-1.21.5-1.80.35-0.550.05-0.15
JIS G4404SKT4
0.1-0.40.6-0.90.020.030.8-1.21.5-1.80.35-0.550.05-0.15
ASTM A 681L60.65-0.750.1-0.50.25-0.800.030.030.6-1.21.25-2.00.50-

KONSONDA PIEDĀVĀJUMS:

Novērtējums: 1.2714

Piegādes stāvoklis: karsti kalts+ rūdīts+ apstrādāta virsma

Dia.: 203-500mm

Garums: 2.5-5.8m

Cietība: maks. 248HB

izpildes laiks: 45 dienas

UT: SEP 1921 D/d

Cena: USD 2285 / MT FOB DALIAN, ĶĪNA (ja jums nepieciešama CFR cena, lūdzu, informējiet mani galamērķa ostu)

Drīzumā gaidu jūsu komentāru, ja jums ir mērķa cena, lūdzu, lūdzu. dariet man zināmu, es centīšos jūs satikt pusceļā.

Populāras kategorijas