2 # Bangunan, zona P5 Quan Shui, Distrik Ganjingzi, Dalian, China

Kabeh Kategori
EN
nelpon kita

+ 86-411-39641370

Kirim Kirim

vicente@konsond.com

News

Omah>News

Prediksi yen rega bijih besi bakal mudhun

Wektu: 2021-09-09 Hits: 50

Kanthi promosi pangurangan produksi terus-terusan ing industri besi lan baja nasional ing China, kita prédhiksi manawa harga bijih besi terus mudhun.


Ing taun 2021, wiwit Januari nganti Agustus data kasebut nuduhake ing ngisor iki, China ngimpor 746 yuta ton bijih besi.


China ngekspor 3639.1 ton bumi langka ing wulan Agustus, dibandhingake karo 3,955.4 ton ing wulan Juli, miturut Administrasi Umum Bea Cukai.  


Impor minyak mentah China mudhun 5.7% saben taun dadi 346 yuta ton. Impor gas alam China mundhak 22.2 persen saben taun dadi 793.1 yuta ton.  


Administrasi Umum Bea Cukai: Impor batubara lan lignite ing Agustus 28.052 yuta ton; Impor batu bara lan lignit gunggunge 197,688,000 ton, mudhun 10.3% taun. Impor gas alam ing wulan Agustus ana 10.441 yuta ton. Impor gas alam gunggunge ana 79.306 yuta ton, nganti 22.2% saben taun.  


Amarga industri baja nasional terus nyuda produksi, rega bijih besi terus ambruk. Ing wayah sore nutup pasar berjangka domestik tanggal 7 September, kita ngramal berjangka bijih besi mudhun luwih saka 8% wiwit September.  


Kanthi nyuda produksi ing industri besi lan baja domestik mlebu wektu kritis, 

kabeh lokalitas wis njupuk langkah-langkah kanggo matesi produksi lan nyuda produksi saben liyane, 

lan ngupayakake nyuda output baja mentah taun-taun ing taun 2021.        



Sadurunge: Ana

Sabanjure: Ana