2 # Bangunan, zona P5 Quan Shui, Distrik Ganjingzi, Dalian, China

Kabeh Kategori
EN
nelpon kita

+ 86-411-39641370

Kirim Kirim

vicente@konsond.com

News Industry

Omah>News>News Industry

Munggah-mudhun saka pasar bahan baku

Wektu: 2021-08-27 Hits: 36

Pasar Bahan Baku


volume transportasi saka pabrik baja Amérika ing Juni tambah dening 0.6% saben sasi; Ing minggu pisanan Agustus, output baja mentah saka Amerika Serikat mundhak 26.8% saben taun; Ing 2021, output baja mentah ing Tangshan direncanakake bakal mudhun 12.37 yuta ton saben taun.


impor batu bara ing pelabuhan negara India ambruk kanggo rong sasi consecutive ing Juli, ngengingi kurang 10 sasi; Ing 2021, volume impor batu bara Jerman bisa mundhak luwih saka 10% saben taun; Ekspor batu bara kokas Rusia terus tuwuh ing wulan Juni.


Analisis bijih wesi: dina iki, pasar bijih wesi domestik terus tren mudhun.

Ing babagan tambang domestik, rega ing sawetara wilayah pasar bubuk olahan domestik terus mudhun saiki, kalebu rega pasar bubuk olahan wesi ing Provinsi Shanxi, sing umume ambruk 100-120 yuan, lan rega pasar bubuk olahan. ing Provinsi Liaoning Wétan, sing umumé mudhun 20-60 yuan. Sawetara pabrik baja ing Tangshan isih tuku bubuk konsentrasi wesi kanthi rega sing murah, lan rega tuku perusahaan baja utama ing wilayah liyane stabil. Dipengaruhi dening penurunan terus-terusan saka prices bijih internal, papan MediaWiki Produsèn klamben bijih wis narrowed, supaya kekarepan kanggo kapal ing prices murah ora kuwat, lan paling mau ana ing negara Enteni-lan-ndeleng.


Ing babagan bijih sing diimpor, pasar saiki fluktuasi lan diatur sacara sakabehe, lan kutipan para pedagang utamane dibahas kanthi basis siji. Saiki, kanthi realisasi bertahap saka kabijakan kontrol horisontal baja mentah, panjaluk bijih wesi angel ditingkatake. Pabrik baja umume njaga pengadaan on-demand. Kahanan transaksi ing pasar titik kurang, lan varietas transaksi isih konsentrasi ing bijih sing apik.


Analisis kethokan: pasar kethokan saiki dicampur.


Pabrik baja: saiki, amarga epidemi lan suhu dhuwur, transportasi baja kethokan wis akeh dihalangi ing saindenging negara. Kajaba iku, amarga penurunan rega bijih besi sing terus-terusan, produksi baja kethokan uga mudhun. Kajaba iku, amarga alangan kapasitas anyar sawetara pabrik baja, Enterprises baja individu uga overhauling peralatan, lan semangat kanggo tuku baja kethokan umum. Pasar: ing sapunika pasaripun taksih wontên ing salêbêting mangsanipun, saha panyedhiya sumber daya pasar ketang. Dipengaruhi kabar babagan larangan produksi lokal lan kemunduran masa depan, bisnis umume duwe sikap pesimis. Kanggo ngindhari risiko, dheweke ora gelem nyimpen barang saiki, lan umume cepet lan cepet metu.


Analisis faktor komprehensif nuduhake yen rega pasar kethokan domestik jangka pendek utamane stabil.