2 # Bangunan, zona P5 Quan Shui, Distrik Ganjingzi, Dalian, China

Kabeh Kategori
EN
nelpon kita

+ 86-411-39641370

Kirim Kirim

vicente@konsond.com

News Industry

Omah>News>News Industry

Pasar bijih impor terus mudhun, coke lan kethokan tetep stabil

Wektu: 2021-09-06 Hits: 77

Kanggo Bahan Baku, kerjo bareng karo pemasok Cina kanggo nindakake proyek renovasi pelabuhan Lambert. Mineral MacArthur nyengkuyung studi kelayakan Danau Giles lan geni kasebut ora duwe pengaruh gedhe marang pabrik baja Belgia ing La louviere. Dadi, kita pikir pasar bijih impor bakal terus surut.


Minangka bijih besi, ing babagan bijih domestik, rega pasar bubuk olahan domestik utamane stabil sacara sakabehe. Saiki, rega pasar ora kalebu pajak ing wilayah Chengde lan Kuancheng ing Provinsi Hebei mundhak dadi 20 yuan, lan rega pasar ora kalebu pajak ing wilayah Laiyuan mudhun 60 yuan. Saiki, perusahaan baja isih njaga irama pengadaan dhewe, lan umume sing tuku miturut permintaan.


Babagan analisis Scrap, pasar sisa saiki isih stabil. Bubar amarga cuaca, mula angel nampa barang, volume barang mung sithik, lan mentalitas pangiriman uga kuwat, nyebabake kedadeyan tekan pabrik baja. Ing babagan pabrik baja, rega tuku baja besi ing sawetara pabrik baja domestik durung bisa diowahi saiki. Tekane pabrik baja luwih apik, luwih dhuwur tinimbang dina kerja. Persediaan pabrik baja iku normal. Ing babagan produk rampung, rega produk rampung wis nuduhake tren munggah sing sithik lan stabil bubar amarga faktor perlindungan lingkungan lan lingkungan.


Analisis faktor sing komprehensif nuduhake manawa pasar memo domestik cenderung stabil ing jangka pendek.