2 # Bangunan, zona P5 Quan Shui, Distrik Ganjingzi, Dalian, China

Kabeh Kategori
EN
nelpon kita

+ 86-411-39641370

Kirim Kirim

vicente@konsond.com

News Industry

Omah>News>News Industry

Bahan mentah tambah akeh, apa pengaruhe kanggo kita?

Wektu: 2021-09-18 Hits: 28

Dampak mundhake rega bahan mentah ing industri wesi lan baja ing industri manufaktur yaiku biaya mundhak kanthi cepet, nyebabake akeh perusahaan ora wani ngasilake sanajan duwe pesenan, amarga yen biaya ngluwihi rega dodolan, dadi rugi. Amarga regane mundhak, kenapa ora wani ngunggahake rega kanggo konsumen pungkasan? Apa pabrik kuwatir? Aku pribadi nganggep ana rong alasan utama.


Kaping pisanan, konsumen pungkasan banget sensitif marang owah-owahan rega. Sanajan rega komoditas apa wae mundhak mung siji utawa rong yuan, mesthine bakal nyerah merek iki lan milih merek liyane. Wong biyasa ora duwe dhuwit akeh, mula dheweke prihatin banget karo fluktuasi rega. Ing tembung liya, ana overcapacity serius lan tingkat ilmiah lan teknologi winates, nyebabake daya tawar pasar sing lemah lan ora ana perlindungan rega.


Kapindho, kanggo konsumen, amarga wong biasa ora duwe daya mbuwang akeh, penghasilan umume kulawarga mundhak alon-alon, nanging biaya urip saya mundhak, sing ndadekake wong ngati-ati babagan konsumsi komoditas industri. Iki sing diarani mundhake rega bahan mentah hulu, sing angel ditularake langsung menyang konsumen akhir, Amarga konsumen angel ditanggung.


Dadi kanggo konsumen, ora nganggep bahan mentah mundhak utawa ora, mung mikir babagan carane tuku produk sing murah banget kanthi dhuwit winates.