2 # Bangunan, zona P5 Quan Shui, Distrik Ganjingzi, Dalian, China

Kabeh Kategori
EN
nelpon kita

+ 86-411-39641370

Kirim Kirim

vicente@konsond.com

News Company

Omah>News>News Company

KENAPA PILIH KONSOND?

Wektu: 2022-06-17 Hits: 52

pengalaman


grup Konsond fokus ing forging lan Rolling wiwit 15 taun kepungkur, lan sumber produk baja kang kita duwe kasugihan saka pengalaman lan kawruh. Saiki sawise pembangunan luwih saka 15 taun, kita dadi salah siji saka Produsèn baja khusus anjog, supplier lan eksportir.


Konsond nyedhiyakake macem-macem gelar kanggo baja khusus, produk unggulan yaiku baja perkakas lan baja, kalebu baja kacepetan dhuwur, baja alat kerja Dingin, baja alat kerja panas, baja cetakan plastik dll.


Konsond nduweni Laboratorium independen kanggo analisis Unsur, Uji Kekerasan, Uji Mekanik, Uji Ultrasonik, lan sistem kontrol kualitas sing ketat sing tundhuk karo sertifikasi ISO 9001.


Mission


Konsond komitmen kanggo nyedhiyakake kualitas sing konsisten lan layanan sing apik kanggo para klien ing kabeh jinis industri,

 karo kaluwihan saka teknologi, peralatan lan rega, lan ngarahake dadi panyedhiya solusi total babagan 

bahan baku baja khusus lan produk sing gegandhengan.


Vision


Konsond komitmen kanggo mbangun hubungan strategis jangka panjang lan stabil karo para pelanggan lan ngupayakake 

tetep pelanggan ing pojok anjog: Saiki lan ing Future.


Kita tansah nyoba kanggo manggon munggah sethitik luwih saka pangarepan customer kita, lan tuwuh karo kita ing win-win 

lan cara sehat.




Sadurunge: Ana

Sabanjure: 1.2714 Promosi