2 # Bangunan, zona P5 Quan Shui, Distrik Ganjingzi, Dalian, China

Kabeh Kategori
EN
nelpon kita

+ 86-411-39641370

Kirim Kirim

vicente@konsond.com

News Company

Omah>News>News Company

M1 padhang bar promosi

Wektu: 2023-07-07 Hits: 10

Penetapan miturut Standar

Brand NameMat. Ora.DINENAISI
KSD-M11.3346S2-9-1-M1

Komposisi kimia (ing bobot%)

CSiMnCrMoNiVWOthers
0.82maksih. 0.45maksih. 0.403.858.60-1.151.75-

Description
M1 minangka baja perkakas molibdenum, kromium, vanadium sing umum dikenal minangka Baja Alat Kacepetan Tinggi Molybdenum. Iki minangka salah sawijining baja alat sing paling akeh digunakake saiki. Sifat kasebut padha karo baja alat tungsten (seri T) ing ngisor. Banget angel dhuwur-kacepetan Mo baja grindability apik.

aplikasi
Latihan twist, alat nglereni benang, hobs lan mati kanggo broaching lan tekanan aliran kadhemen, recess salib mati kanggo pabrik sekrup, rolling kadhemen kanggo peralatan Sendzimir.
Sifat fisik (nilai rata-rata) ing suhu sekitar
Modulus elastisitas [103 x N/mm2]: 217
Kapadhetan [g/cm3]: 8.0
Konduktivitas termal [W/mK]: 19.0
Resistivitas listrik [Ohm mm2/m]: 0.60
Kapasitas panas spesifik [J/gK]: 0.46

Koefisien Ekspansi Termal Linear 10-6 oC-1

20-100oC20-200oC20-300oC20-400oC20-500oC20-600oC20-700oC
11.011.511.912.312.412.512.5

Soft Annealing
Kalor nganti 820-850oC, adhem alon-alon ing tungku nganti 550oC banjur hawa. Iki bakal ngasilake kekerasan Brinell maksimal 262.

Stress Relief
Stress relieving kanggo mbusak kaku mesin kudu digawa metu dening dadi panas kanggo 600-650oC, terus kanggo siji jam ing panas, ngiring dening cooling online. Operasi iki ditindakake kanggo nyuda distorsi sajrone perawatan panas.

Atos
0 Harden saka suhu 1180-1219oC banjur hawa utawa lenga quenching utawa adus anget ing 550oC. Kekerasan sawise quenching yaiku 64-66 HRC.

Tempering
Suhu tempering: 530 – 560oC, paling ora 2x kanggo paling sethithik 63 HRC.

Forging
Suhu mbentuk panas: 1100-900oC.

Kerja Dingin
Paduan iki bisa digunakake kanthi adhem ing kondisi anil.

Kemampuan
M1 diklasifikasikaké minangka paduan mesin "medium". Machining kudu rampung sadurunge hardening perawatan panas banjur rampung grinding. Wis HFS 50% saka hardening banyu (klompok W) baja alat alloy kurang ing gati kanggo machinability.

Resistance Korosi
Iki dudu paduan tahan karat. Digunakake minangka perkakas, asring dilapisi lenga kanggo nyegah karat. A film cahya saka lenga. utawa bungkus protèktif, penting kanggo njaga supaya ora karat.

Welding
Hubungi supplier alloy kanggo informasi babagan prosedur las.
Formulir sing digawe: Mangga deleng Program Penjualan Dimensi.

2

3

4

5

6

8

Sadurunge: Ana

Sabanjure: KENAPA PILIH KONSOND?