2 # Bangunan, zona P5 Quan Shui, Distrik Ganjingzi, Dalian, China

Kabeh Kategori
EN
nelpon kita

+ 86-411-39641370

Kirim Kirim

vicente@konsond.com

News Company

Omah>News>News Company

1.2714 Promosi

Wektu: 2022-06-14 Hits: 53

Ing wulan Juni,Konsond promosi kelas Din1.2714 kanggo target klien. Kita wis ngekspor kelas iki menyang Italia, Jerman, Korea Selatan sadurunge kanthi rega sing kompetitif lan kualitas sing apik lan stabil. Apa sampeyan duwe minat kanggo nyoba materi 1.2714?


1.2714 minangka baja sing bisa dideleng lan dipercaya yen sampeyan nggoleki baja sing duwe tingkat impact lan tahan kejut sing dhuwur. Disaranake banget kanggo Close Die Forgings amarga karakteristik tahan nyandhang dhuwur, ketangguhan ekstra, kekerasan dhuwur sing digayuh karo wesi gradasi dhuwur Cr-Ni-Mo-V.


Aplikasi khas kalebu Arbors, blanking dies, bagean kopling, mbentuk mati, disc saws, drift pin, brake mati, perangko tangan, hub, timbal lan pakan ngawut-awut, bagean mesin, pukulan, pawls, pinion, glathi geser, spindles, spring collets, swages lan liya-liyane.


Komposisi kimia khas 1.2714:

StandardgradeCSiMnSPCrNiMoV

DIN

EN ISO 4957

1.2714

55NiCrMoV7

0.50-0.600.1-0.40.6-0.90.020.030.8-1.21.5-1.80.35-0.550.05-0.15
JIS G4404SKT4
0.1-0.40.6-0.90.020.030.8-1.21.5-1.80.35-0.550.05-0.15
ASTM A 681L60.65-0.750.1-0.50.25-0.800.030.030.6-1.21.25-2.00.50-

Penawaran KONSOND:

Bahan: 1.2714 

Kondisi pangiriman: Panas palsu + anil + permukaan mesin

Dhiameter: 203-500mm

Dawane: 2.5-5.8m

Kekerasan: maks. 248HB

wektu timbal: 45 dina

UT: SEP 1921 D/d

Rega: USD2285/MT FOB DALIAN, CHINA (Yen sampeyan butuh rega CFR, pls, ngandhani port tujuan)

Nunggu komentar sampeyan rauh, Yen sampeyan duwe target rega mung pls. mugi kula ngerti, bakal nyoba kanggo ketemu sampeyan ing setengah dalan.